Minik prens kurabiyeleri ile merhaba

Uzun aralar verdiğimin farkındayım ancak  biraz  sonra neler yaptım neler postlarını okuyunca bana hak vereceğinizi umuyorum. Öncelikle sevimli tatlar mutfağında neler pişmiş bu aralar kimler için neler hazırlanmış bakalım..




                                                                                     Bu kurabiyeleri Leman hanımın dünyaya gözlerini acmasi merakla,sevinç le beklenen oğlu için hazırladım. Ben kurabiyelerini hazırlarken minik bebeğin adi henüz konmamıştı.Annesi birkaç isimde kararsızdı.Ama sonradan öğrendim ki minik meleğin adı Tuna olmuş. (Geç post yazınca böyle oluyor demek öncesi sonrası bir arada:) ) Tuna bebeğe bende bir kez daha hoşgeldin diyerek mutlu bir hayat diliyorum.
 Vee minik bir cimcimenin 1 yas pastasi ve kurabiyeleri..mutlu yıllar ELA....Ela nın parti teması uçuşan kelebekler ne hoş degil mi?
Vee misafir hediyesi olarak hazırlanan ortanca kurabiyelerimiz...

Sevimli tatlar mutfağından şimdilik.  bu kadar .sevgiyle kalın

Not;Neler yaptım neler postu bebeği uyuttuktan sonra :) 












2 yorum:

  1. Hepsi harika gözüküyor ellerine sağlık canım <3

    YanıtlaSil
  2. Merhaba..Bloğunuzu ve kurabiyelerinizi pek beğendim.Ben de tariflerimle blog dünyasına katıldım.Bana da beklerim,takipteyim.Sevgiler..

    YanıtlaSil

 

HABERLER

Sevimli Tatlar Copyright 2015. Tüm hakları saklıdır.
Bu sitede yayınlanan yazılar ve resimlerin izinsiz kopya edilmesi 5846 sayılı fikir ve sanat eserleri yasasına aykırıdır.

ÜYELER